Over Raaf

Volg je gevoel. Raaf is geboren uit passie en jij en ik delen dezelfde. De passie voor stoffen, kleuren, dessins maar vooral...sfeer. Ik vind het echt bijzonder om te zien hoe een kleine aanpassing in een interieur voor een hele mooie verandering kan zorgen. Geen ‘Raafje’ is hetzelfde en dat is ook precies zoals het mag zijn. Allemaal met een eigen karaktertje en uniek in stijl. Sommige Raaf kussens ogen rustig en voelen extreem zacht aan. Anderen zijn compleet eigenzinnig in stijl en schreeuwen om aandacht. Raaf kussens zijn lekker divers, soms tegendraads en eigenwijs, maar nooit saai. Van wie zouden ze dat nou hebben;-)

Reis mee met Raaf

Mijn naam is Mirjam van den Dungen. Ik ben een creatieve en geëmancipeerde vrouw. Ik weet wat ik wel en ook vooral, wat ik niet wil. ‘Vrouwen kunnen multitasken’ vind ik altijd een mooie uitspraak. Vooral omdat dat voor mij niet geldt. Ik doe altijd maar één ding tegelijk, maar wel met de volledige aandacht en overtuiging waarvan ik vind dat het verdient. Ik hou van mensen, denk graag mee, probeer niet te oordelen ga altijd op mijn eigen intuïtie af. Vaak krijg je dan meteen een stempel met ‘dwars’, maar als het dwars is om naar jezelf te luisteren, dan wil ik dat met alle plezier zijn. Ik hou ook van uitproberen, mijn pad volgen en zien wat daarop verschijnt. Verandering is voor mij dus ook een fijn gevoel. Vlees eten doe ik niet, om ook onder andere op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Daarnaast hou ik altijd een positieve instelling en zet ik mijn plannen door.

WAAROM RAAF?

Vanaf 1998 ben ik al zelfstandig ondernemer. Op deze manier kan ik naar mezelf luisteren en mag ik mijn eigen plannen trekken. Ook heb ik jaren een woonwinkel gehad. Hier vond ik mijn liefde voor kleuren, stoffen en styling. Deze achtergrond helpt me met het meedenken met andere ondernemers uit de interieur branche. In 2006 ben ik begonnen met Raaf, deze stoere Nederlandse naam had ik bedacht voor als ik een zoon zou krijgen, ik heb twee prachtige en creatieve dochters (zij zijn ondertussen beide uitgevlogen) dus de naam Raaf kon ik voor mijn bedrijf gebruiken. Bij Raaf kan ik mijn creativiteit en mijn passie kwijt. Mag ik mijn kijk op interieur en styling continu blijven uitdragen. Iets als op vakantie gaan is ook heerlijk, maar ik vind het altijd weer fijner om naar huis te gaan. Ik ben op mijn best als ik een groot deel van mijn tijd met Raaf bezig mag zijn. Zó nu weet je wie ik ben, maar wie ben jij? Ik deel mijn passie met jou, maar wat is jouw passie? Gooi het op tafel en laat jezelf zien.

REIS MEE MET RAAF

De Raaf kussens worden sinds 2006 met liefde in Nederland ontworpen en handgemaakt binnen Europa. Ze zijn gemaakt van rijke en exclusieve meubelstoffen. Mijn doel is om de mooiste sierkussens te creëren, zodat jij zoveel mogelijk keuzes kunt maken. Zo veel keus, dat je altijd op je eigen gevoel af kunt gaan en het Raafje kunt kiezen dat precies bij jou past. Misschien raak je wel geïnspireerd waardoor je bewust of onbewust een gekke keuze zal maken. Wat voor jou perfectie is en wat jouw gevoel zegt liggen vaak dicht bij elkaar. Reis met me mee door de keuzes in kleuren, dessins en alle sferen die je daaruit kunt creëren.

DE REIS VAN MIJN RAAFJES

Ik koop de meubelstoffen rechtstreeks van weverijen op textielbeurzen in Italië, België en Duitsland. De rollen stof worden van de weverijen naar het atelier gestuurd waar de stoffen worden geconfectioneerd tot kussen-hoezen. De unieke kussen-hoezen (en kussen-vullingen) worden in het magazijn in ’s-Hertogenbosch op voorraad gelegd en worden na bestelling direct verstuurd. Vullingen en hoezen worden apart aangeboden, dus mocht je nog een kussen-vulling in huis hebben van het juiste formaat, hoef je alleen de hoes aan te schaffen. In het hele ontwerp- en productproces van de Raaf kussens wordt rekening gehouden met het milieu. De kussen-vullingen zijn gemaakt van een 100% biologisch katoenentijk gevuld met 100% gerecycled dons en eendenveren. Verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Vanuit milieuoogpunt worden eventuele retour-verzendkosten niet vergoed.

Volg je gevoel met passie

Dit zijn ‘mijn’ sierkussens en ik deel ze graag met jou. Welke bij jou past? Volg daarin lekker je gevoel, dat doe ik ook. Ben creatief in je keuze en combinaties, wees eigenwijs en blijf vooral jezelf. Voel je vuurtje branden en wakker het nog eens aan.

raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed