Raaf wanddoek White Cloud 130x185 cm

binnen 2 werkdagen uit voorraad leverbaar
Op voorraad
SKU
8719172248999
€ 159,95
Kleur
Gratis verzending binnen Nederland

Omschrijving

Op dit grote stoere Raaf wanddoek White Cloud staat het beroemde portret van Francis White Cloud van de Amerikaanse kunstschilder George Catlin afgebeeld. Het wanddoek is gemaakt van en degelijke kleurvaste meubelstof en is voorzien van het originele Raaf-label. Met het doek wordt niet alleen jouw interieur verrijkt maar wordt ook de akoestiek verbeterd in jouw leefruimte.


De wanddoeken worden in Nederland digitaal bedrukt, de inkten die we gebruiken voor digitaal printen voldoen aan de REACH-voorschriften of zijn OEKO-TEX 100 Level 1. We printen door middel van transferdruk, de exacte benodigde meters worden op papier geprint en we produceren vervolgens de gewenste meters stof. Ons faalpercentage is dus nihil, alleen hebben we papier als afval dat wordt gerecycled.

Francis White Cloud (overleden 1859) was een Ioway-chef. Hij was de zoon van Mahaska. Zowel vader als zoon heetten Mahaska en White Cloud. Francis stond in zijn tijd bekend om zijn deelname aan Europese exposities in 1844.
Het originele schilderij is te zien in the National Gallery of Art in Washington.

 

 

Dutch Design

De Raaf kussens worden sinds 2006 door Mirjam van den Dungen in Nederland met liefde ontworpen. Mirjam houdt zich sinds 2001 24/7, bewust en onbewust, bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de textiel- fashion-en interieur branche. Er wordt gewerkt met mooie en duurzame exclusieve meubelstoffen van vaak Belgische weverijen. Mirjam heeft een voorliefde voor warme kleuren en rijke stoffen in een shabby en chique stijl waarmee ze zichzelf ook graag omringt. Haar passie is zichtbaar en voelbaar in elk Raaf item. De meubelstoffen zijn slijtvast, o.a. hierdoor ontstaan duurzame Raafjes. In het gehele ontwerp-en productieproces wordt er op alle fronten rekening gehouden met het milieu. De meeste tijd en aandacht wordt gestopt in het samenstellen van nieuwe sierkussens collecties, Mirjam verzameld het hele jaar door stof-stalen waarmee langzaam een collectie wordt gecreëerd. Raaf brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, deze bestaat steeds uit ongeveer 20 verschillende kussen-hoezen en een steeds verschillend aantal plaids en wanddoeken. De nieuwste woonmode kleuren worden toegepast en er worden verschillende structuren gebruikt waardoor de Raafjes goed matchen. Op alle vlakken wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met het behoud van het milieu. Het is belangrijk dat jij je thuis kan ontspannen door de fijne sfeer die jij met Raafjes creëert. Onze missie is jou blij maken met mooie Raafjes.

Materiaal

100%PES Martindale: > 80.000 Niet wasbaar. Kleurvast.

Confectie

  • Blanco achterzijde
  • platte metalen lat boven-en onder in de zoom
  • Er zitten twee gaatjes aan de boven-achterzijde in de lat waarmee je het doek met twee spijkers op kan hangen zonder zichtbare montage
  • Met origineel Raaf-label

Duurzaam

  • Deze meubelstof is kleur-en slijtvast waardoor dit item lang mee gaat en daardoor duurzaam is.
  • Het feit dat deze meubelstof in Nederland wordt bedrukt met Europese grondstoffen, geeft aan dat deze voldoet aan de zowat duurzaamste norm ter wereld : de Europese REACH-norm; er worden geen schadelijke hoeveelheden onveilige stoffen gebruikt.
raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed