Raaf plaid Spring grijs 140x170 cm

Binnen 2 werkdagen uit voorraad leverbaar
Op voorraad
SKU
8719172246599
Speciale prijs € 34,99 Normale prijs € 65,90
Kleur
Gratis verzending binnen Nederland

Omschrijving

Dit grof gebreide Raaf-plaid Spring grijs 130x170 cm is gemaakt in Spanje. Het is gemaakt van 100% Acryl, een sterke en zachte synthetische vezel die veel op wol lijkt. Acryl krimpt niet bij het wassen en rekt niet uit. 

Het plaid heeft een volle en rijke touch en valt soepel, waardoor het behaaglijk aanvoelt. Het is mooi afgewerkt, wasbaar en is voorzien van het originele Raaf-label.

Dutch Design

De Raaf kussens worden sinds 2006 door Mirjam van den Dungen in Nederland met liefde ontworpen. Mirjam houdt zich sinds 2001 24/7, bewust en onbewust, bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de textiel- fashion-en interieur branche. Er wordt gewerkt met mooie en duurzame exclusieve meubelstoffen van vaak Belgische weverijen. Mirjam heeft een voorliefde voor warme kleuren en rijke stoffen in een shabby en chique stijl waarmee ze zichzelf ook graag omringt. Haar passie is zichtbaar en voelbaar in elk Raaf item. De meubelstoffen zijn slijtvast, o.a. hierdoor ontstaan duurzame Raafjes. In het gehele ontwerp-en productieproces wordt er op alle fronten rekening gehouden met het milieu. De meeste tijd en aandacht wordt gestopt in het samenstellen van nieuwe sierkussens collecties, Mirjam verzameld het hele jaar door stof-stalen waarmee langzaam een collectie wordt gecreëerd. Raaf brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, deze bestaat steeds uit ongeveer 20 verschillende kussen-hoezen en een steeds verschillend aantal plaids en wanddoeken. De nieuwste woonmode kleuren worden toegepast en er worden verschillende structuren gebruikt waardoor de Raafjes goed matchen. Op alle vlakken wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met het behoud van het milieu. Het is belangrijk dat jij je thuis kan ontspannen door de fijne sfeer die jij met Raafjes creëert. Onze missie is jou blij maken met mooie Raafjes.

Materiaal

100% Acryl Wasbaar

Confectie

  • Voor-en achterzijde zijn gelijk
  • Met origineel Raaf-label

Duurzaam

  • De kussen-hoezen worden ook apart dus zonder kussen-vullingen aangeboden, dus mocht je nog een kussen-vulling in huis hebben (van het juiste formaat) dan hoef je alleen een nieuwe kussen-hoes aan te schaffen.
  • Deze meubelstof is kleur-en slijtvast waardoor dit item lang mee gaat en daardoor duurzaam is.
  • Het feit dat deze stof in Spanje wordt geproduceerd met Europese grondstoffen, geeft aan dat deze voldoet aan de zowat duurzaamste norm ter wereld : de Europese REACH-norm; er worden geen schadelijke hoeveelheden onveilige stoffen gebruikt.
raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed