Raaf plaid Schaap taupe beige 140x200 cm

Najaar 2023 nog 2 stuks binnen twee werkdagen uit voorraad leverbaar
Op voorraad
SKU
8719172240214
€ 76,90
Kleur
Gratis verzending binnen Nederland

Omschrijving

Dit Raaf plaid Schaap 140x200 cm is gemaakt van 100% Wol en gemaakt in Oekraïne, het plaid is gemaakt van een grof geweven wol in een gemêleerd ecru-zand kleur, het voelt zacht en behaaglijk aan en valt soepel.
Het is voorzien van franjes aan beide korte zijkanten. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken, heerlijk om zo wat langer van je terras te genieten.

Dutch Design

De Raaf kussens worden sinds 2006 door Mirjam van den Dungen in Nederland met liefde ontworpen. Mirjam houdt zich sinds 2001 24/7, bewust en onbewust, bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de textiel- fashion-en interieur branche. Er wordt gewerkt met mooie en duurzame exclusieve meubelstoffen van vaak Belgische weverijen. Mirjam heeft een voorliefde voor warme kleuren en rijke stoffen in een shabby en chique stijl waarmee ze zichzelf ook graag omringt. Haar passie is zichtbaar en voelbaar in elk Raaf item. De meubelstoffen zijn slijtvast, o.a. hierdoor ontstaan duurzame Raafjes. In het gehele ontwerp-en productieproces wordt er op alle fronten rekening gehouden met het milieu. De meeste tijd en aandacht wordt gestopt in het samenstellen van nieuwe sierkussens collecties, Mirjam verzameld het hele jaar door stof-stalen waarmee langzaam een collectie wordt gecreëerd. Raaf brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, deze bestaat steeds uit ongeveer 20 verschillende kussen-hoezen en een steeds verschillend aantal plaids en wanddoeken. De nieuwste woonmode kleuren worden toegepast en er worden verschillende structuren gebruikt waardoor de Raafjes goed matchen. Op alle vlakken wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met het behoud van het milieu. Het is belangrijk dat jij je thuis kan ontspannen door de fijne sfeer die jij met Raafjes creëert. Onze missie is jou blij maken met mooie Raafjes.

Materiaal

100% WOL Made in Ukraine

raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed