Raaf kussen Klasse rood 50x50 cm

Op voorraad
SKU
8719172247541
€ 54,55
Kleur
Gratis verzending binnen Nederland

Omschrijving

Dit kussen straat klasse uit! 

Dit Raaf kussen is gemaakt van een doorgestikte gewatteerde zachte meubelstof (waardoor reliëf ontstaat) van hoofdzakelijk natuurlijke materialen.

De meubelstof is van een zeer hoge kwaliteit die rijk en natuurlijk aanvoelt, is mooi afgewerkt en is voorzien van het originele Raaf-label. 
De stof is geweven in België.
De kussen-hoes is gemaakt in Europa.
De kussen-vulling is gemaakt in Nederland van gerecycled dons en veren.

 

Dutch Design

De Raafjes worden sinds 2006 door Mirjam van den Dungen in Nederland met liefde ontworpen. Mirjam houdt zich sinds 2001 24/7, bewust en onbewust, bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de textiel- fashion-en interieur branche. Er wordt gewerkt met mooie exclusieve meubelstoffen van vaak Belgische weverijen. Mirjam heeft een voorliefde voor warme kleuren en rijke stoffen in een shabby en chique stijl waarmee ze zichzelf ook graag omringt. Haar passie is zichtbaar en voelbaar in elk Raaf item. De meubelstoffen zijn slijtvast, o.a. hierdoor ontstaan duurzame Raafjes. In het gehele ontwerp-en productieproces wordt er op alle fronten rekening gehouden met het milieu. De meeste tijd en aandacht wordt gestopt in het samenstellen van nieuwe collecties, Mirjam verzameld het hele jaar door stof-stalen waarmee langzaam een collectie wordt gecreëerd. Raaf brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, deze bestaat steeds uit ongeveer 20 verschillende kussen-hoezen en een steeds verschillend aantal plaids en wanddoeken. De nieuwste woonmode kleuren worden toegepast en er worden verschillende structuren gebruikt waardoor de Raafjes goed matchen. Het is belangrijk dat jij je thuis kan ontspannen door de fijne sfeer die jij met Raafjes creëert. Onze missie is jou blij maken met mooie Raafjes.

Materiaal

39%VI 24%PP 17%CO 11%LI 9%PL

Confectie

  • Voor-en achterzijde zijn gelijk
  • Voorzien van blinde rits
  • Deze kussen-hoes is in Europa met de hand gemaakt. In het atelier worden naast milieu eisen ook sociale eisen gesteld; verbod op kinderarbeid, accepatebele werktijden, gezonde en veilige werkomstandigheden.

Duurzaam

  • De garen voor deze stof worden bij de weverij geverfd, zo vindt de productie onder 1 dak plaats zodat er rekening wordt gehouden met het milieu.
  • Deze stof heeft een hoge Oeko-Tex Standard 100 label (norm 2) De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen, de richtlijnen hebben ook betrekking op de ecologische dimensie van duurzaamheid.
  • De kussen-hoezen worden ook apart dus zonder kussen-vullingen aangeboden, dus mocht je nog een kussen-vulling in huis hebben (van het juiste formaat) dan hoef je alleen een nieuwe kussen-hoes aan te schaffen.
raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed