Raaf 2.0 collectie

Bij Raaf wordt de meeste tijd en aandacht gestopt in het samenstellen van nieuwe collecties. De Raafjes worden sinds 2006 door Mirjam van den Dungen in Nederland met liefde ontworpen. Mirjam houdt zich sinds 2001 24/7, bewust en onbewust, bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de textiel- fashion-en interieur branche. Raaf brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, deze bestaat steeds uit ongeveer 20 verschillende kussen-hoezen en een steeds verschillend aantal plaids.

meubelstoffen

Mirjam koopt de rollen meubelstoffen rechtstreeks bij weverijen via textielbeurzen in Italië, Belgie en Duitsland. Ze laat ze zich graag inspireren door o.a. woonbladen, fashion stores, creatieve mensen en mooie presentaties op diverse woonbeurzen in verschillende Europese landen.

weverijen

De rollen stof worden rechtstreeks van de weverijen naar het atelier gestuurd waar de medewerkers met de hand de stoffen confectioneren tot kussen-hoezen, Mirjam heeft dagelijks contact met het atelier zodat de confectie soepel verloopt. Het is belangrijk dat jij je thuis kan ontspannen door de fijne sfeer die jij met Raafjes creëert. Onze missie is jou blij maken met mooie Raafjes

raaf-logo

Uit voorraad leverbaar binnen 3 dagen

gratis verzending binnen nederland

Uit milieu-oogpunt worden eventuele retour verzendkosten niet vergoed