Contactpersonen


Mirjam van den Dungen

Mirjam
Raaf Sierkussens
Eigenaar

Creatief brein van Raaf Sierkussens is Mirjam van den Dungen. Na eerst zelf woondetaillist te zijn geweest, is zij in 2006 begonnen met Raaf Sierkussens en heeft dat in korte tijd tot een succes gemaakt.

Mirjam heeft een voorliefde voor kleuren en stoffen. Zij omringt zich graag met mooie dingen. Haar inspiratie haalt ze uit het leven zelf: een mooi gebouw, een creatief opgemaakt bord in een restaurant, kleuren in de natuur, een uitnodigende etalage.

Mirjam wil anderen laten meegenieten van het rijke gevoel dat mooie dingen je kunnen geven. Haar passie voor schoonheid en kwaliteit is in elk kussen zichtbaar en voelbaar.

Isabelle
Raaf Sierkussens
Verkoop-agent Raaf sierkussens België
0032-476806570
info@dressedconcept.be

Vanaf 2013 ben ik het aanspreekpunt voor Raaf in België. Een zeer groot gedeelte van de Raaf collectie heb ik op voorraad liggen en lever de items zelf uit aan mijn klanten.

Ik vind het persoonlijke contact erg belangrijk. Heeft u een woonwinkel in België en uw interesse is gewekt, laat dan een berichtje achter, ik zal direct contact met u opnemen.

 


Isabelle Clarysse

Raymond
Raaf Sierkussens
Chef hand en span

Van het begin af aan verricht ik allerlei hand en span diensten voor Raaf. Dit is een leuke afwisselende bezigheid, de Raaf-producten spreken me erg aan omdat ze niet zwaar en breekbaar zijn. We hebben een heel gezellig team.

 


Raymond
 
Partners

Heidi Willems

Heidi
PURE styling
Fotografie en styling

Ruim 12 jaar werk ik met veel plezier in het styling-vak. We houden ons bezig met uiteenlopende disciplines van styling en interieur.

U kunt bij ons onder andere terecht voor een interieurontwerp voor uw bedrijf of woning, fotostyling en styling van bijvoorbeeld een beursstand. Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte.

PURE staat voor oorspronkelijk, no-nonsense, echt. Dit vindt u terug in ons materiaalgebruik, maar staat ook voor de manier van werken: van professioneel advies of ontwerp tot de uitvoering hiervan in uw winkel of woning.

Praktijkgericht, kostenbewust en persoonlijk. PURE biedt passende oplossingen waar u echt iets mee kunt.

Henk-Jan
Rekenbrein

Ik heb echt plezier in mijn werk als boekhouder, zeker ook door het persoonlijk contact met de klant. Ik kom graag bij de mensen thuis of in het bedrijf om de administratie op te halen. Dit scheelt de klant tijd en tevens kan ik daardoor een duidelijk beeld vormen van wat er in de onderneming speelt.

Zo kom ik ook al vanaf het begin van Raaf bij Mirjam in de zaak. Hier is het mooi om te zien dat een leuk idee kan uitgroeien tot een prachtige onderneming. Ik vind het leuk om Mirjam handvaten te kunnen geven zodat zij een beter inzicht heeft in de kosten en baten.

Er is een duidelijke link tussen topsport en het bedrijfsleven. Ik ben geïnteresseerd in diverse sporten en zit zelf vaak op de fiets. Mijn visie op het gebied van administratie kan ik vaak onderbouwen met praktijk voorbeelden uit de sport. Een bedrijf leiden is als het doen van topsport, er zal constant gekeken moeten worden hoe de prestatie verbeterd kan worden. Een topsporter zal zijn prestatie verbeteren door een juiste invulling van inspanning en rust, zorgvuldig te plannen in een jaarplan. Mirjam is met Raaf Sierkussens een echte topsportster!


Henk-Jan Valk

Joris Maas

Joris
ClickSite

Reeds jaren werk ik met veel plezier voor Mirjam. Reeds vanaf de start ben ik bij Raaf Sierkussens betrokken en heb ik de ontwikkeling meegemaakt vanuit schuur tot bekend sierkussen label. Ik ben ook best een beetje trots dat we nog steeds zo’n leuke samenwerking hebben. Inmiddels is dit de derde website die ik met mijn team voor Raaf heb gemaakt.

De nieuwe shop is nu nog interactiever en uiteraard ook sociaal en geschikt voor mobiele telefoon en tablet. Spannende elementen zijn de “shop the look” functies met aantrekkelijke mouseover effecten en ook de fotoinstuur actie is een populaire toevoeging. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het vinden en kopen van de mooie kussens! Aangesloten partners (van lokale detaillist tot warenhuis) kunnen inloggen in hun bedrijfsaccount.

Cees
Pakket service Brabant
Logistiek wonder

Al jaren verzorg ik de verzendingen voor Raaf sierkussens, dagelijks haal ik de pakketten/balen in Vught op en zorg dat de bestellingen de volgende dag bezorgt worden.

Pakket Service Brabant verzorgd transport regionaal, Nationaal en Internationaal. Distributie, sneltransport, documentenvervoer, express en postbusservice.
Ook hebben wij beperkte mogelijkheden voor op/overslag.


Cees van Weert